Na Flaškobraní výhodně nakupte a ochutnejte produkty

Oblíbenou akci pro zákazníky s názvem Flaškobraní jsme letos připravili na čtvrtek a pátek 25. - 26. května 2023.

Tak jako i po jiné roky se bude akce konat v areálu firmy Bricol-M ve Valticích.

 

Ochutnávky

ochutnávky_small Chtěli bychom, abyste si z Flaškobraní odnesli jedinečný zážitek. Proto pro vás připravíme ochutnávky nejrůznějších produktů, které jsou zavřeny ve skleněných obalech. Flaškobraní je jedinečnou příležitostí, abychom tyto dobroty mohli otevřít a nabídnout vám je k ochutnání.

Stánky různých výrobců

Letošní ročník bychom chtěli rozšířit prostor pro stánkaře, kteří mohou nabízet své služby během Flaškobraní. Budou to výrobci svíček, kosmetiky, nápojů a také omáček a pomazánek. I tyto chutě vám budou k dispozici, abyste měli na naší akci co největší zážitek. stánky 01_small

 

Slevy i letos

V posledním obdobní mnozí z nás zápasili s obrovským problémem, kterým byly stoupající ceny. I nás tento problém mimořádně trápil. Sleva při nákupu zboží, kterou dáváme zákazníkům během Flaškobraní, je jedním ze způsobů, jak se snažíme zákazníkům pomoci. Výši slevy si již tradičně můžete hodit dvěma kostkami. Součet kostek je procento, které vám z odečteme z ceny zboží.

Využijte této slevy a získejte zboží výhodnější než kdy jindy. Tato sleva platí pouze během Flaškobraní.

 

Pohoštění pro každého návštěvníka

Chceme, abyste od nás odešli s dobrým pocitem. Víme, že dobré jídlo a příjemné zážitky jsou skvělou metodou, jak toho dosáhnout. Celý den budeme pro vás připravovat jídlo na obrovské opékací pánvi. Můžete k němu ochutnávat dobroty ze skla a osvěžit se nápoji od našich zákazníků.

Přijďte se k nám pobavit a výhodně si nakupte. Z Flaškobraní nikdo neodejde hladový. Těšíme se vás v prodejně Bricol-M ve Valticích ve čtvrtek a pátek 25.-26.5.2023.