Jaký rok máme před sebou?

 

Pro rok 2023 plánujeme zavést zásadní novinky na našem e-shopu. Věříme, že vám zpříjemní přehled v našem zboží a usnadní objednávání.

Chceme také rozšiřovat služby v oblasti logistiky.

mceclip0

Rok 2022 byl i o problémech

I když rok 2022 naznačil několik velmi vážných problémů, kterými se musí potýkat několik firem, nám se podařilo přes tento rok projít bez vážných ztrát. Zvyšování cen energii, nedostatek surovin a logistické komplikace. To byla témata, která velmi zamávala nejednou firmou. Pro mnohé se stanou osudnými, když budou v dalším roce ještě narůstat. My se zatím snažíme s nimi zápasit.

Novinka e-shop

 roce 2023 chceme přinést nový e-shop. Bude mít modernější design a ovládací prvky. Je to velká investice a vyžaduje spoustu práce. V našem e-shopu jsou tisíce položek, které jsou na sebe navázané a musí být správně zatříděny. Při takovém množství samozřejmě velice snadno vzniká chaos. Proto, i když se snažíme udržovat e-shop přehledný, není to snadný úkol. Různé tvary, barvy, objemy, velikosti a množství dodavatelů vytvářejí stále nové kombinace. Proto je pro některé zákazníky orientace mezi naším zbožím komplikovaná. Uvidíme, jak ji nový e-shop zjednoduší a nakolik bude tato velká investice přínosem.

Nedostatek zboží

Naším cílem je udržovat dobré vztahy se sklárnami po celém světě, abychom byli schopni nabízet co nejlepší zboží, ať už jsou to láhve, sklenice nebo různé příslušenství. Situace v oblasti výroby skla se ale po celém světě velmi komplikuje. Sklárny potřebují k výrobě velmi velké množství plynu. Ten neúměrně zdražuje a do toho se přidává problém s nedostatkem výrobních surovin.

Mnohé produkty umíme sehnat jen díky našim dobrým vztahům s dodavateli. Zájem o sklo na trhu velmi převyšuje poptávku, proto se naši nákupčí musí mnohem více snažit, abychom si dobré vztahy udrželi i nadále.

Jaký bude tedy rok 2023?

To neví nikdo. Budeme ale tvrdě pracovat, aby byl co nejlepší. Chceme pro vás udržel co nejlepší výběr produktů. Chceme přežít, jak dobrý kolektiv, který poskytuje nejlepší služby na trhu.

Chceme, aby od nás zákazník odcházel s produktem, po kterém toužil, když k nám přicházel.

Navíc si letos chceme připomenout výročí založení naší společnosti. Tady je malá ochutnávka z grafiky, která říká, že už máme 30 let: